Ambachtelijk parket in verschillende afwerkingen

Ambachtelijk parket is de naam voor hardhouten plankenvloeren - massief of geplaatst op onderparket. Deruco levert parketvloeren in verschillende maten en met verschillende afwerkingen. Elke techniek heeft specifieke eigenschappen, maar de houtstructuur voert altijd de boventoon. Nu nog kiezen ...

Samengesteld parket

Samengestelde parketvloeren bestaan uit een toplaag in massief hout (tot 6 mm dik) en een Multiplex-drager. Aan de onderkant komt een stabilisatielaag. Deruco plaatst deze parketvloeren verlijmd of zwevend. De afwerking met parketvernis, olie of boenwas gebeurt in de fabriek of ter plaatse. Onze merken samengestelde parketvloeren: Marty, Solidfloor, Huot Mega, Quick-Step-parket, La Legno, Boën, Gazotti, Thrice en vele anderen...

Mozaïekparket of strokenparket

Deruco verkoopt al meer dan vijfendertig jaar ambachtelijke parketvloeren. Met of zonder onderparket? Dat hangt af van de grootte van uw parketvloer. U hebt een ruime keuze in houtsoorten en stijlen: brede plankenvloeren, mozaïekparket en oude stijlparketten, zoals een grote visgraat, een Hongaarse punt of een klassiek strokenparket. Ook de afwerking van de parketvloer kiest u zelf: olie, parketvernis of boenwas.


Ambachtelijke parketvloeren in Deurne

Een parketvloer is voor veel mensen nog altijd de mooiste vloerafwerking vanwege zijn natuurlijke uitstraling en eigen identiteit. Vraag ons vooraf advies. Bij Deruco vindt u vast en zeker de parketvloer van uw dromen.

Vraag een gratis offerte aan

Laminaatvloeren 

Komt er heel wat volk over de vloer? Geen probleem, kies dan gerust voor een laminaatvloer. De betere laminaatvloeren zijn heel duurzaam en onderhoudsvriendelijker dan parket. 


Deruco verdeelt vier merken laminaatvloeren: Quick-Step, Pergo, Balterio en Egger. Hun garantie? Topkwaliteit en een probleemloze plaatsing. Zowel in huis als in kantoren, winkels en openbare plaatsen. We plaatsen ook uw laminaatvloer, en zorgen voor een perfecte afwerking met de gepaste plinten en profielen. 


Legt u uw laminaatvloer liever zelf? Dan leveren we aan huis - met gratis advies over het leggen van de laminaat op de koop toe. Kies voor de juiste vloerbekleding. Vinyl, linoleum of laminaatvloer, elk hebben ze hun specifieke kenmerken. Maar 1 eigenschap hebben ze gemeen: Deruco in Antwerpen heeft ze in huis. Vraag meer informatie.

Vraag een gratis offerte aan