top of page

Behang

Behangpapier, een brede waaier van effen kleuren en structuren

Behangpapier zit terug in de lift! 

De warme uitstraling, het reliëf van behang zijn met verf niet echt na te bootsen. Soms passen de klassieke of moderne patronen van behang ook beter in uw interieur. Een brede waaier van effen kleuren en structuren is een aanrader in een strak , modern interieur of zorgt voor een stijlvolle achtergrond voor uw antiek meubilair of kunst aan de muur.


Vliesbehang geniet bij velen de voorkeur, omdat het eenvoudig en snel aan te brengen is en later ook snel te verwijderen. Het is ook sterker dan het traditionele behang. Naast behang bieden wij ook glasvezel en vliesbehang met verschillende structuren aan om te overschilderen. Op die manier kan je natuurlijk die structuur en kleur kiezen die je wenst.


Naast het traditionele behang en vlies kan je ook bij ons terecht voor XL-wallpapers (levensgrote foto's om een ganse muur te bekleden)

 

Onze merken : Arte, Casamance, Eijffinger, live in, Casadeco en Dekens.

Deruco Winkel

Welkom in onze showroom

Neem vrijblijvend contact op met onze experts in interieurinrichting. Het team van DERUCO bvba denkt een uniek concept (mee) uit en realiseert uw droominterieur snel maar met oog voor het kleinste detail...

bottom of page