top of page

gordijnen  >  Vouwgordijnen

Vouwgordijnen op maat in regio Antwerpen

Vouwgordijnen zijn een type raambekleding gemaakt van stof dat in horizontale panelen is gevouwen en kan worden opgetrokken met een ketting. Ze kunnen vervaardigd zijn uit diverse materialen, zoals stof, vinyl en screen, en zijn beschikbaar in verschillende gradaties van transparantie, waaronder lichtdoorlatend en verduisterend. Met vouwgordijnen van Deruco heeft u altijd een bijzondere aandachtstrekker in uw interieur.

De voordelen van vouwgordijnen

Wilt u voorkomen dat voorbijgangers in uw moderne huis kunnen binnenkijken? De traditionele oplossing daarvoor zouden glasgordijnen zijn, maar die passen uiteraard niet altijd bij de uitstraling van uw interieur. Vouwgordijnen zijn dan een goed alternatief.
 

Vouwgordijnen hebben een elegante en chique uitstraling, terwijl ze ook functioneel zijn. Ze bieden privacy en kunnen de hoeveelheid lichtinval in een kamer regelen. Bovendien zijn ze gemakkelijk aan te passen aan de afmetingen van het raam en kunnen ze gecombineerd worden met andere raamdecoratie.

Vouwgordijnen op maat

Kiest u voor extra brede gordijnen die uit één stuk vervaardigd kunnen worden? Of wilt u toch liever een elektrische bediening? Gaat uw keuze uit naar gordijnen die licht doorlaten of juist verduisteren? 
 

Of het nu gaat om een klassiek, modern, zeer trendy interieur voor een woning, een kantoor,  een winkel of voor publieke ruimtes  we maken stijlvolle vouwgordijnen op maat die helemaal afgestemd zijn naar uw wensen, smaak en interieur
 

Wij helpen u graag met het kiezen van de  juiste stof- en kleurencombinatie. Onze op maat gemaakte vouwgordijnen worden vervaardigd met hoogwaardige stoffen van Europese fabrikanten en zijn voorzien van een gepatenteerd veersysteem in de baleinen zodat een strakke vormgeving gegarandeerd is. Daardoor kunnen we zelfs vouwgordijnen maken tot wel 10 meter breed die toch gegarandeerd mooi strak blijven. 
 

Onze merken: Vadain, de ploeg, Loft 79, Shadow Inside, Luxaflex, Artelux, Copa en JAB. Met Inside Revolutions kiest u ook de kleur en de tekening op uw vouwgordijnen. Maar wat u ook neemt, de prijs is altijd strak en scherp geprijsd.
 

Op basis van de door u opgegeven maten, maken we graag een vrijblijvende offerte. Wenst u een opmeting ter plaatse, vraag naar een afspraak voor vouwgordijnen in regio Antwerpen.

Deruco in Deurne, Antwerpen voor al uw vouwgordijnen

Breng een bezoek aan onze winkel in Deurne, Antwerpen en bekijk de vele mogelijkheden als lichtdoorlatende vouwgordijnen, zonwerende vouwgordijnen, verduisterende vouwgordijnen. U ziet er ook in detail de confectie en de bediening.
 

De bediening kan manueel met een draagprofiel op ketting, maar ook elektrisch aangedreven op netstroom of batterijvoeding. Wenst u een elektrische bediening of optrekbaar en verschuifbaar tegelijk, geen probleem, vraag het ons. 
 

Deruco maakt vouwgordijnen met de grootste precisie en de beste materialen. Een degelijk systeem en onderhoudsvriendelijke stoffen zijn erg belangrijk voor een strak geheel. Onze vakmensen zorgen voor een feilloze plaatsing en een verzorgde afwerking van de vouwgordijnen. Ontdek ook vrijblijvend onze andere producten in onze winkel in Deurne. U bent van harte welkom ! 

Deruco Winkel

Welkom in onze showroom

Neem vrijblijvend contact op met onze experts in interieurinrichting. Het team van DERUCO bvba denkt een uniek concept (mee) uit en realiseert uw droominterieur snel maar met oog voor het kleinste detail...

bottom of page