top of page

Raamdecoratie  >  Facette® shades

Uw zonnescreens specialist in regio Antwerpen

Deruco verdeelt zonnescreens voor binnenshuis van het merk Luxaflex. 

Bij woningen met grote ramen of dakvensters zorgt de zoninval al snel voor hoge temperaturen in huis. Houd het binnen toch aangenaam koel met rolgordijnen in screenstof die, afhankelijk van het gekozen doek, 30 tot 50% van de warmte weren. Zo geniet u van een fris binnenklimaat zonder te moeten kiezen voor zware, verduisterende gordijnen.


Zonnescreens of rolgordijnen in screenstof zijn oprolbare zonweringsdoeken die zonnestralen en warmte tegenhouden maar wel doorzichtig zijn. Ze bieden uitstekende zonwering terwijl het zicht naar buiten behouden blijft. Ideaal als u waarde hecht aan uw privacy. Ze filteren het licht en houden pottenkijkers buiten, waardoor u in huis ongestoord relaxt. 

Voordelen van verticale zonne screens

Naast rolgordijnen zijn verticale zonne screens steeds populairder aan het worden. De esthetische redenen maakt dat er sneller gekozen wordt voor binnenscreens. Andere voordelen zijn: 

  • Lekker koel binnen

  • Extra privacy

  • Beeld van tv- en pc-schermen blijft haarscherp

  • Ongehinderd naar buiten kijken dankzij transparant doek

  • Mooi en eenvoudig weg te werken

  • Lange levensduur

  • Veel kleuren en transparanties mogelijk

  • Bescherming tegen UV-zonnestralen

  • Eenvoudig afwasbaar

De verticale screens specialist in de provincie Antwerpen

Deruco heeft al 45 jaar een uitstekende reputatie in de vakkundige plaatsing van zonwering en zonnescherm voor iedere woning in de regio Antwerpen. We verdelen zonnescreens van de merken Luxaflex, Insideblinds, Copahome, Louverdrape en Mottura. Onze professionele plaatsingsdienst zorgt voor een oplossing op maat die perfect past bij de stijl van uw huis. 


Met Deruco kiest u voor een garantie op jarenlang probleemloos genot. Bent u op zoek naar een kwalitatieve binnenzonwering voor uw woning in de provincie Antwerpen? Bezoek onze showroom in Deurne of neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies. 

Deruco Winkel

Welkom in onze showroom

Neem vrijblijvend contact op met onze experts in interieurinrichting. Het team van DERUCO bvba denkt een uniek concept (mee) uit en realiseert uw droominterieur snel maar met oog voor het kleinste detail...

bottom of page