top of page

Raamdecoratie

Voor uw raamdecoratie op maat in Antwerpen

Sfeervolle en functionele raamdecoratie

Met behulp van raamdecoratie bepaalt u zelf de hoeveelheid lichtinval in huis. Daarbij isoleert raamdecoratie, geeft het privacy én zorgt het ook nog eens voor een sfeervolle en luxe uitstraling. U kunt uw raambekleding volledig afstemmen op uw persoonlijke stijl. Raamdecoratie draagt veel bij aan de perfecte sfeer, maar mag daarnaast ook praktisch in gebruik zijn. Omdat u naast een fietspad woont of omdat u een slechte slaper in huis hebt die van elk straaltje zonlicht wakker blijft. 

Raamdecoratie voor uw badkamer, woonkamer, keuken of slaapkamer

Er zijn veel typen raamdecoratie. De meest voorkomende en traditionele zijn gordijnen, maar daarnaast worden lamellen (verticaal) of jaloezieën (horizontaal) veel verkocht. Of u nu raamdecoratie zoekt voor uw badkamer, woonkamer, keuken of slaapkamer: bij Deruco kiest u uit een uitgebreid assortiment en shopt u altijd voor scherpe prijzen. Verder zijn er nog rolgordijnen, vouwgordijnen, paneelgordijnen, glasgordijnen en plisségordijnen. Nieuwe trends in raamdecoratie en gordijnen? Deruco volgt ze op de voet en laat zich erdoor inspireren om het gewone bijzonder te maken. Afhankelijk van het soort raam dat u wilt decoreren, kunnen bepaalde soorten meer of minder geschikt zijn. 

Ontdek al onze soorten raamdecoratie:

Alle soorten raamdecoratie in onze winkel in Deurne

We begrijpen dat het kopen van raamdecoratie voor u geen dagelijkse bezigheid is. U hebt keuze uit standaardmaten of volledig op maat gemaakte producten. Wij hebben raamdecoratie voor alle smaken én voor alle typen en formaten ramen: bijvoorbeeld voor een groot raam, een kiepraam of voor openslaande deuren. U kunt van alle producten staalmateriaal opvragen en eventueel meenemen. Zo kunt u thuis de kleur en kwaliteit ervaren. Ook voor elektrisch bedienbare raamdecoratie of raamdecoratie die u met uw telefoon kunt bedienen, bent u bij ons aan het juiste adres. Onze adviseurs laten u in de winkel graag zien hoe makkelijk de raamdecoratie te bedienen is. 

Raamdecoratie op maat in regio Antwerpen

Bent u op zoek naar raamdecoratie maar slaagt u er maar niet in om de juiste raamdecoratie te vinden omdat bijvoorbeeld de afmetingen van uw raam afwijken? Bij ons bent u bij Deruco in Deurne aan het juiste adres. Bepaal zelf de kleur, de structuur en de afmetingen en wij gaan direct voor u aan de slag. Onze maatwerk producten worden perfect op maat gemaakt van de allerbeste materialen op basis van uw wensen. U vindt in onze showroom alle soorten raamdecoratie van diverse merken. 

Uw raamdecoratie specialist in Deurne, Antwerpen

Deruco in Deurne, Antwerpen is uw interieuradviseur die u een goede prijs / kwaliteit biedt, maar u ook verstaat en met u meedenkt. Wilt u uw een meer persoonlijk advies? Onze specialisten in raamdecoratie komen bij u aan huis in Antwerpen om de meest geschikte raamdecoratie voor uw interieur voor te stellen. Zulke service is gratis en vrijblijvend. Het grootste voordeel is dat u 100% zeker bent van een juiste opmeting. Wij hebben ruimschootse ervaring in het aanmeten en installeren van raamdecoratie en gordijnen volgens uw specifieke wensen. Heeft u vragen? Neem dan contact op met ons, we helpen u graag. Samen maken wij van uw huis een thuis. 

Deruco Winkel

Welkom in onze showroom

Neem vrijblijvend contact op met onze experts in interieurinrichting. Het team van DERUCO bvba denkt een uniek concept (mee) uit en realiseert uw droominterieur snel maar met oog voor het kleinste detail...

bottom of page