top of page

Vloerbekleding  >  Vasttapijt

Vasttapijt vind je bij Deruco in Antwerpen

Wilt u vasttapijt plaatsen in uw woning of kantoor? Dan is Deruco úw specialist. Wij leveren en plaatsen vasttapijt voor residentiële en kantoortoepassingen. Ons aanbod aan tapijten is enorm groot, met vele materialen en texturen. Bij ons vindt u het tapijt dat u zoekt.

Kantoortoepassingen met vasttapijt

U kiest vasttapijt voor de vloerbekleding van een vergaderzaal, landschapskantoor of gang? Slim bekeken, want vasttapijt heeft onmiskenbaar vaste voordelen. Zo heeft tapijt een isolerende werking, zowel voor geluid als voor warmte en biedt het extra veiligheid door het stroeve oppervlak. Hebt u een strakke planning of wilt u vasttapijt op moeilijk bereikbare plaatsen? Onze eigen plaatsingdienst blinkt uit in professionalisme. Ze legt zelfs vasttapijt terwijl uw medewerkers aan het werk blijven. Vraag raad aan onze adviseur.

Vasttapijt thuis

Onze vakmensen kennen alle geheimen van vasttapijt. Ze plaatsen het tapijt los, gelijmd, op onderlaag of gespannen. Nog een troef van Deruco: u kiest uit een groot aanbod van absolute topmerken, zoals Balta, Desso, Lano, Van Besouw, Parade tapijten, Flotex, Vorwerk, Creatuft, JAB Carpets en Tassibel. Kom onze tapijten eens bekijken in onze showroom in Deurne, Antwerpen.

Plaatsing tapijt op trappen

Het bewijs van ons vakmanschap? Onze mensen beheersen de verschillende wijzen voor de plaatsing van tapijt. U kiest uit een gespannen plaatsing, verlijmde plaatsing of plaatsing met ondertapijt. Wij plaatsen zelfs tapijt op trappen. En lopers? Die plaatsen we als het ware ... blind.

Deruco Winkel

Welkom in onze showroom

Neem vrijblijvend contact op met onze experts in interieurinrichting. Het team van DERUCO bvba denkt een uniek concept (mee) uit en realiseert uw droominterieur snel maar met oog voor het kleinste detail...

bottom of page