top of page

Raamdecoratie  >  Jaloezieën

Laat de jaloezieën van Deruco Antwerpen het licht regelen

Deruco levert en plaatst op maat gemaakte jaloezieën in verschillende materialen: aluminium, hout, pvc en textiel. Deze raamdecoratie bestaat uit horizontale of verticale stroken, in verschillende breedtes. U hangt ze aan de binnenkant van een raamkozijn. Via een bedieningsketting of koord regelt u de hoeveelheid licht en stemming in uw interieur.

Verticale jaloezieën voor grote ramen

Wilt u een grote raampartij afdekken in een werk- of woonruimte? Dan is de verticale jaloezie de perfecte oplossing. U regelt zelf de lichtinval en inkijk door de lamellen te wentelen. Er zijn jaloezieën in pvc of textiel. maar ook screenstof behoort tot de mogelijkheden. Dan is uw jaloezie tegelijk een zonwering. Onze merken: Louverdrape, Luxaflex, Copa en Mottura.

Horizontale jaloezieën, veelzijdigheid troef

Optrekken, neerlaten, wentelen, ... Horizontale jaloezieën zijn enorm veelzijdig. Toch zorgen ze altijd voor een perfecte lichtregeling, optimale privacy en temperatuurbeheersing in huis of op kantoor. Laat ze afwerken met een ladderkoord of -band, afhankelijk van uw interieur. Onze merken: Luxaflex, Copa en Mottura.

Houten jaloezieën voor een huiselijk gevoel

Hout is een natuurlijke licht- en warmteregelaar met uitstekende kwaliteiten voor thermische en akoestische isolatie. Bovendien geven houten jaloezieën een vertrouwd, huiselijk gevoel. Onze tip: gebruik geen houten jaloezieën in vochtige ruimtes of boven een radiator. Onze merken: Vedelux, Luxaflex en Copa.

Deruco uit Deurne Antwerpen, maak uw buren jaloers met onze jaloezieën.

Deruco Winkel

Welkom in onze showroom

Neem vrijblijvend contact op met onze experts in interieurinrichting. Het team van DERUCO bvba denkt een uniek concept (mee) uit en realiseert uw droominterieur snel maar met oog voor het kleinste detail...

bottom of page