top of page

Vloerbekleding  > Tapijttegels

Tapijttegels vind je bij Deruco in Antwerpen

Een tapijt is synoniem van sfeer, warmte en gezelligheid. Voor de juiste keuze van uw tapijttegels kunt u rekenen op uw speciaalzaak in Antwerpen: Deruco. Wij bieden losse tapijt tegels voor elke omgeving: een trendy loft, open kantoorruimte, klassiek herenhuis, …

Voordelen van tapijttegels

Tapijttegels geven u de kans om uw vloer een speelsere look te geven. De keuze van het patroon bepaalt mee de uitstraling van de ruimte, maar kan ook invloed hebben op de vorm. Lengte of breedte van de ruimte kunnen anders lijken, wanneer de tegels in een bepaald patroon geplaatst worden.

Tapijt tegels kenmerken zich door hoge kwaliteit, goede slijtvastheid, vormvastheid en werken vaak brandvertragend. De tegels verbeteren binnenklimaat en akoestiek. Daarbij zijn tapijttegels onderhoudsvriendelijk en duurzaam.


Naast het materiaal hebben tapijttegels ook als voordeel dat ze halfvast geplaatst kunnen worden. Dit wil zeggen dat ze niet volledig verlijmd worden, maar in een vasthoudende primer geplaatst kunnen worden. Daardoor kan men bij ernstige vervuiling makkelijk een tegel verwijderen en vervangen door een nieuwe.

Ruim aanbod tapijttegels in antwerpen

U vindt bij ons in Deurne, Antwerpen gegarandeerd tapijttegels die bij uw budget passen, en dat steeds van de beste kwaliteit. Al onze tapijten zorgen voor zacht resultaat aan uw voeten, waar u jarenlang van geniet. Wij leveren alle soorten tapijttegels in elke prijsklasse aan particulieren en bedrijven. Wij bieden van goedkoop tot luxe, van hoogpolig tot laagpolig. Onze collecties vasttapijt en tapijttegels: o.a. Balta, Desso, Lano, Van Besouw, Parade tapijten, Flotex, Vorwerk, Creatuft, JAB Carpets en Tassibel.

Hoogpolige tapijttegels

Een gezellige warme en moderne sfeer is waar de meeste mensen op zoek naar zijn. Zonder koude voeten uit bed stappen in de slaapkamer of lekker warm voor de buis in de woonkamer. Er is veel mogelijk met een hoogpolige tapijttegel vloer! Het mooie van tapijttegels is dat u deze kan combineren met andere typen en structuren tegeltapijt. Door verschil van hoogtes krijgt u een extra ‘twist’ in uw tapijt. Mix bijvoorbeeld met een korte lussenpool (bouclé) kwaliteit of met een tevens zachte frisé tapijttegel. Kortom, laat uw creatieve geest de vrije loop gaan. Onze hoogpolige tapijttegels zijn vervaardigd uit duurzaam polyamide garen zodat het ook projectwaardig gebruikt kan worden.

Tapijt laten plaatsen

Onze stylisten en adviseurs willen u graag van advies voorzien als u vragen hebt over vloeren. Zij weten alles over het interieur en uw toekomstige vloer. Als u de tapijttegels zelf wilt leggen, dan geven wij u tips en legadviezen. U kunt er ook voor kiezen om dit door onze ervaren vakmensen te laten doen. Onze ervaren plaatsingsdienst legt uw tapijten vlot en met kennis van zaken. Verlijmd tapijt, ondertapijt, gespannen tapijt? Alles is mogelijk. Kies uw afwerking en materiaal, en wij plaatsen het voor u.

Ga voor kwaliteit en duurzaamheid. Deruco voor uw vasttapijt of losse tapijttegels. Wij helpen u hier graag mee verder in onze toonzaal. Bent u nieuwsgierig naar al de mogelijke opties voor de vloerbedekking van uw project in Antwerpen of omgeving? Wij staan u graag te woord.

Deruco Winkel

Welkom in onze showroom

Neem vrijblijvend contact op met onze experts in interieurinrichting. Het team van DERUCO bvba denkt een uniek concept (mee) uit en realiseert uw droominterieur snel maar met oog voor het kleinste detail...

bottom of page