top of page

Vloerbekleding  >  Losse tapijten

Losse tapijten kopen in regio Antwerpen? Deruco is jouw winkel

Ben je van plan een tapijt te kopen in de omgeving van Antwerpen? Kom langs bij Deruco in Deurne! Een tapijt is praktisch en voegt sfeer toe aan je interieur, het geeft je dat echte ‘thuis’ gevoel. Daarnaast is het zacht aan de voeten en zorgt het voor een warme, natuurlijke uitstraling. Tapijt is goed voor de akoestiek en bij ons in veel tinten verkrijgbaar. 

Ontdek onze ruime keuze aan tapijten en dit in alle maten en mogelijke afmetingen. Grote tapijten zijn eveneens beschikbaar. Onze tapijten zijn van een hoogwaardige kwaliteit en zijn een ware streling voor het oog. 

Een divers aanbod tapijten in onze winkel

Bij ons kan je alle soorten tapijten kopen. In de winkel vindt je een bijzonder uitgebreid assortiment aan handgeknoopte tapijten, machinaal geweven tapijten en hoogpolige tapijten. Enkele voorbeelden die wij op voorraad hebben: natuur tapijten, sisal tapijten, hoogpolige tapijten, klassieke tapijten, moderne tapijten, vintage tapijten...  

Alle mogelijke afmetingen en grote tapijten in verschillende kwaliteiten, materiaalsoorten, en structuren. Want een losse, hoge pool voelt niet alleen heel anders aan dan stevige, korte lussen, maar heeft ook een heel andere uitstraling. Al onze tapijten zorgen voor zacht resultaat aan jouw voeten, waar je jarenlang van geniet.

Bezoek onze tapijten winkel in Deurne, Antwerpen

Op zoek naar een tapijtenwinkel in regio Antwerpen? Al onze tapijten vindt je in onze winkel in Deurne. Hier vindt je ons groot gamma aan losse tapijten en ontdek je de stof en kleur die het beste bij jouw interieur past. In onze tapijten winkel geven we steeds een uitgebreid advies, zodat je de juiste keuze maakt.

Als familiebedrijf hechten we veel belang aan het persoonlijk contact met onze klanten. We begeleiden jou graag met professioneel advies op jouw interieurmaat zodat je goed geïnformeerd je beslissing kan nemen. 

Wil je meer weten over onze producten? Of heb je hulp nodig bij het kopen van tapijten? Contacteer ons voor meer info over een mooi vloerkleed of tapijt. 

Deruco Winkel

Welkom in onze showroom

Neem vrijblijvend contact op met onze experts in interieurinrichting. Het team van DERUCO bvba denkt een uniek concept (mee) uit en realiseert uw droominterieur snel maar met oog voor het kleinste detail...

bottom of page