top of page

Laminaat

Uw laminaat specialist in regio Antwerpen

Uw laminaat specialist in regio Antwerpen

Laminaat: een waardige concurrent van parket

In vergelijking met andere vloerbedekkingen (zoals parket), zijn laminaat vloeren uiterst bestendig. De beschermende bovenlaag is in verschillende diktes verkrijgbaar. Een laminaat kan dus in kamers met zowel een licht huishoudelijk gebruik alsook met een zwaar intensief (commercieel) gebruik geplaatst worden. Daarenboven biedt laminaat een ruim aantal mogelijkheden: houten decoren op planken, natuursteen-look op tegels, betonlook laminaat, fantasievolle designs, vochtbestendig laminaat voor badkamers enz.

Wat is laminaat?

In de kern van het laminaat zitten hoogkwalitatieve HDF-platen (High Density Fiber Board). Hierdoor kan laminaat zware meubelen makkelijk dragen. Het contactoppervlak is een drukbestendige decorlaag, waarop zware tafelpoten niet kunnen indrukken. Zowel de HDF-platen als decorlaag zijn zeer vochtbestendig, terwijl een houten vloer dat niet is. De keuze voor laminaat biedt u naast de vele dessins ook nog een makkelijke oplossing. Laminaat is namelijk ook nog eens eenvoudig te leggen. Laminaat is:

 

  • ideaal voor vochtige ruimtes. Dat is bij parket niet het geval: dat zet immers uit bij vocht.

  • goedkoper dan parket: composiet is een voordeliger materiaal dan hout.

  • onderhoudsvriendelijker: af en toe eens stofzuigen en reinigen met een daarvoor bestemd reinigingsproduct is voldoende. Boenen of vernissen bijvoorbeeld is niet nodig: laminaat heeft immers al een toplaag.

  • krasbestendig: u hoeft u dus geen zorgen te maken over stoelen die over de vloer schuren of hakken die krassen achterlaten.

  • Dankzij zijn vochtbestendigheid is laminaat het ideale materiaal voor de badkamer.

Duurzaam laminaat in verschillende afwerkingen bij Deruco

U wilt graag laminaat kopen? Bij ons hebt u de keuze uit een ruim assortiment. Zo zijn er laminaatvloeren met houtmotief en een voelbare houtstructuur, maar ook dessins met zeer glad leisteen. Deze laminaatvloeren zijn nauwelijks van echt hout of steen te onderscheiden. Wij bieden laminaat in verschillende dessins die variëren van eikenhout tot zeer glad leisteen. Deruco in Deurne, Antwerpen, verdeelt vier merken laminaatvloeren: Quick-Step, Pergo, Balterio en Egger. Hun garantie? Topkwaliteit en een probleemloze plaatsing. Zowel in huis als in kantoren, winkels en openbare plaatsen. We plaatsen ook uw laminaatvloer, en zorgen voor een perfecte afwerking met de gepaste plinten en profielen.

 

Legt u uw laminaatvloer liever zelf? Dan leveren we aan huis in regio antwerpen - met gratis advies over het leggen van de laminaat op de koop toe. Kies voor de juiste vloerbekleding. Vinyl, linoleum of laminaatvloer, elk hebben ze hun specifieke kenmerken. Maar 1 eigenschap hebben ze gemeen: Deruco in Deurne, Antwerpen heeft ze in huis. Jarenlange ervaring en een uitgebreid handelsnetwerk maken van ons de referentie voor laminaatvloeren van topkwaliteit. Onze klanten prijzen ons om onze oplossingen op maat en uitgebreide service. Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie, of kom langs in onze showroom!

Deruco Winkel

Welkom in onze showroom

Neem vrijblijvend contact op met onze experts in interieurinrichting. Het team van DERUCO bvba denkt een uniek concept (mee) uit en realiseert uw droominterieur snel maar met oog voor het kleinste detail...

bottom of page