top of page

Zonwering

Binnenzonwering in Antwerpen, ook op het werk

Binnenzonwering nodig voor uw woning in Antwerpen?

Denkt u er aan om uw woning te voorzien van binnenzonwering in regio Antwerpen? Binnenzonwering houdt de warmte buiten tijdens de warme zomermaanden. Ook kunt u zelf bepalen hoeveel licht er binnen komt. De gebruikte materialen zijn lamellen, screens, stoffen, doeken, kunststof, hout, aluminium... Bij Deruco in Deurne, Antwerpen leveren wij zonwering die u zowel handmatig als automatisch kunt bedienen. We hebben een groot aantal kleuren & dessins waarmee u kan werken waardoor u alles mooi kan combineren met de interieurdecoratie.


De keuze is reuze; van rolgordijnen, facette shades, silhouette shades, duette shades, paneelgordijnen en vouwgordijnen tot jaloezieën. Welk product u kiest is afhankelijk van welke ruimte én nog belangrijker: welk type raam? Is het een standaard raam, een schuifdeur, een draai-kiepraam of een rond raam? Voor ieder soort raam is er een passende raamdecoratie op maat.


Kies in de woonkamer bijvoorbeeld voor vitrage of een lichtdoorlatend rolgordijn en in de slaapkamer voor een verduisterende duette. Staan je ramen in de woonkamer op de zon kant? Dan is het beter om te kiezen voor een lichte kleur. In de badkamer is het belangrijk dat de zonwering geschikt is tegen vocht en dat het voldoende privacy biedt. Aluminium jaloezieën zijn dan een goede oplossing.
 

Ons gamma binnenzonwering in regio Antwerpen

Ons assortiment zonwering voor binnen is erg breed en divers. Het assortiment bestaat uit kant en klare en op maat gemaakte producten. Producten uit onze kant en klare collectie worden uit voorraad geleverd, waardoor de producten een korte levertijd hebben. Bij ons kunt u de zonwering, dankzij de product- en kleuropties, helemaal samenstellen zoals u het wil. 


Onze binnenzonwering op maat wordt gemaakt door onze specialisten. Wij werken op basis van de afmetingen die u doorgeeft zodat al onze zonwering perfect aansluit op uw raam. Wij gaan zorgvuldig te werk zodat ons maatwerk het gewenste resultaat oplevert. Ons aanbod bestaat uit vele verschillende kleuren en typen zonwering zodat er altijd wel een product is dat voldoet aan al uw wensen. Op maat gemaakte zonwering voor binnen maken wij van begin tot eind op maat waardoor de levertijd langer is. 
 

Uw specialist in binnenzonwering in Deurne, Antwerpen 

Komt u er zelf toch niet helemaal uit? We bespreken uw wensen, laten voorbeelden zien en geven advies. Ervaar maximale flexibiliteit in afmeting, stijl, kleur en materiaal bij Deruco. Wij zijn dé expert op het gebied van luxe, op-maat-gemaakte zonweringen.


Welke zonwering of overkapping u ook kiest, bij Deruco kiest u altijd voor een product waar u jarenlang plezier van zult hebben. Snel geleverd en vakkundig gemonteerd. Zo kunt u in een mum van tijd genieten van een schaduwrijke oase of een koeler huis. 

 

Gaat u liever voor een uitgebreid en deskundig advies? Ook dat kan. U bent van harte uitgenodigd in onze showroom in Deurne, Antwerpen. Kom snel langs en ontdek hoe design, kwaliteit en comfort samengaan.
 

Ontdek al onze soorten binnenzonwering:

Deruco Winkel

Welkom in onze showroom

Neem vrijblijvend contact op met onze experts in interieurinrichting. Het team van DERUCO bvba denkt een uniek concept (mee) uit en realiseert uw droominterieur snel maar met oog voor het kleinste detail...

bottom of page