top of page

Schilderwerken

Uw binnenschilder in Antwerpen

Schilderwerken in Antwerpen, voor particulieren en bedrijven 

Zowel voor particulieren als voor bedrijven zijn wij de ideale partner voor het uitvoeren van alle schilderwerken in Antwerpen. U kan rekenen op een professionele en kwalitatieve dienstverlening met oplossingen voor elk budget, voor al uw binnenschilderwerken. 

 

Binnenshuis kunnen alle grote oppervlakten geschilderd worden, ongeacht de ondergrond. Wij kunnen u onder andere helpen met het schilderen van muren, het plafond, de trap, ramen, deuren en meubels. Ook het schilderen in een vochtige badkamer is voor ons geen probleem. Van elk resultaat zal u versteld staan.

Professionele schilderwerken met prachtig resultaat 

Onze schilders in Antwerpen kennen hun vak en werken met kennis van zaken, oog voor detail en uiterste precisie om aan uw wensen te voldoen. Ieder van hen is vakkundig opgeleid en heeft jaren ervaring. Uw schilderwerken worden snel en zorgvuldig uitgevoerd. Met een professionele schilder van Deruco bent u dus zeker van een vlot, foutloos en prachtig resultaat. Bij ons is uw woning in goede handen. 

 

We werken met hoogwaardige verven als Herbol, Caparol, Sikkens, Sigma, maar uiteraard ook met het merk van uw keuze...

Door schilderwerken te laten uitvoeren kan u op een eenvoudige manier een nieuwe frisse look geven aan uw interieur. U kan natuurlijk zelf aan de slag gaan met borstel en verf, maar wanneer u uw schilderwerken toevertrouwt aan onze vakmannen, bespaart u tijd en op lange termijn ook geld. De werken worden namelijk vakkundig en met uiterste precisie uitgevoerd zodat u verzekerd bent van een langdurig proper resultaat.

Deruco Winkel

Welkom in onze showroom

Neem vrijblijvend contact op met onze experts in interieurinrichting. Het team van DERUCO bvba denkt een uniek concept (mee) uit en realiseert uw droominterieur snel maar met oog voor het kleinste detail...

bottom of page