top of page

Specialist vloerbekleding in Antwerpen

Bij de bouw of verbouwing van een woning is de vloer een belangrijk element omdat de vloerbekleding mee de uitstraling van uw woning bepaalt. Bij de keuze van een nieuwe vloer heeft men dan ook vaak een bepaalde look in gedachten die past bij het interieur. De vloerbedekking moet mooi, sterk, onderhoudsvriendelijk en slijtvast zijn. Steeds meer mensen kiezen voor Deruco, de Antwerpse specialist in vloerbekleding en interieurinrichting met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. 

 

Bij ons vindt u verschillende soorten vloerbekleding in verschillende materialen, kleuren en stijlen. Er zijn diverse factoren die uw keuze beïnvloeden, zowel op praktisch als esthetisch vlak. Zo spelen bijvoorbeeld de prijs en het nodige onderhoud van de vloerbedekking een belangrijke rol bij uw keuze. Elk type vloerbekleding heeft zijn eigenheid. Onze vakmensen begeleiden u bij het maken van de juiste keuze, rekening houdend met de technische vereisten, de esthetische wensen en het vooropgestelde budget.

Bekijk al onze soorten vloerbekleding:

Vasttapijt

Bekijk ons enorm groot aanbod aan tapijten van absolute topmerken. Wilt u vasttapijt op moeilijk bereikbare plaatsen? Onze eigen plaatsingsdienst blinkt uit in professionalisme.

Tapijttegels

Wij leveren en plaatsen tapijttegels voor residentiële en kantoortoepassingen. Ons aanbod aan tapijten is enorm groot, met vele materialen en texturen.

Losse tapijten

Ook voor losse tapijten kan u bij ons terecht.

Vinyl

Het grote voordeel van vinyl vloerbekleding is het enorme aanbod aan dessins. Een vinyl vloer past in elk interieur!

Vinyl stroken

Vinyl stroken worden op grote schaal toegepast. De modulaire tegels en planken zien er met hun levensechte textuur heel realistisch uit en ze zijn in allerlei verschillende patronen te verkrijgen.

Linoleum

Onze linoleum vloeren zijn duurzaam en zeer onderhoudsvriendelijk. Als u voor linoleum kiest, kiest u voor een excellente vloer die zowel ecologisch als economisch een meerwaarde biedt.

Parket en laminaat

Wij leveren parket- en laminaatvloeren in verschillende maten en met verschillende afwerkingen. Elke techniek heeft specifieke eigenschappen, maar de houtstructuur voert altijd de boventoon.

Deruco Winkel

Welkom in onze showroom

Neem vrijblijvend contact op met onze experts in interieurinrichting. Het team van DERUCO bvba denkt een uniek concept (mee) uit en realiseert uw droominterieur snel maar met oog voor het kleinste detail...

bottom of page