top of page

Vouwdeuren

Kom uw vouwdeuren kiezen in Antwerpen

Vouwdeuren: een elegante oplossing voor meer ruimte

Wilt u de stijl van uw woning veranderen? Of een kamer anders indelen? Vouwdeuren en vouwwanden bieden u de mogelijkheid om uw woning ruimtebesparend in te richten en scheidingen te maken in keukens, kasten, wasruimtes of andere. 


Vouwdeuren passen perfect op plaatsen waar onvoldoende ruimte is voor een klassieke deur. Ze hebben geen draaicirkel en nemen geopend bijna geen plaats in. Ze vormen de geknipte oplossing om zonder plaatsverlies twee ruimtes te scheiden. 


Vouwdeuren zijn een intelligente oplossing, zeer prijsvriendelijk en eenvoudig te installeren. Ze kunnen meestal een modern of strak uiterlijk geven. Hun weerstand tegen water maakt het mogelijk om vouwdeuren te integreren in vochtige ruimtes zoals de badkamer. De geluidsisolerende en warmte-isolerende kwaliteiten van onze vouwdeuren zorgen ervoor dat ook uw energieverbruik daalt. 

Aporta kunstlederen vouwdeuren

Vouwdeuren hebben tegenwoordig een eigentijdse uitstraling. U kan kiezen uit vele types kunstlederen vouwdeuren van Aporta, verkrijgbaar in diverse kleuren. De vouwdeuren hebben een luxe uitstraling en passen in vrijwel elke interieurinrichting. Of u nu een landelijke, frivole of frisse stijl kiest, er zit ongetwijfeld een deur naar uw wensen in onze vouwdeuren collectie. 


Aporta vouwdeuren zijn verkrijgbaar in een 10-tal kleuren waarbij de mogelijkheid bestaat voor- en achterzijde in een verschillende kleur te bekleden. Alle metalen onderdelen worden vervaardigd uit aluminium of verzinkt staal, wat borg staat voor jarenlang zorgeloos gebruik. De constructie is bekleed met soepel en hoogwaardig kunstleder. Eigenschappen van de Aporta vouwdeur:

  • Belgische kwaliteit

  • Plaatsbesparend

  • Eenvoudig zelf te monteren

  • Ook geschikt voor vochtige ruimtes

  • Krasbestendig & afwasbaar

  • Geluidwerend door het golvend oppervlak

  • Het kunstleder is steeds vervangbaar

  • Op te bergen in nis of kast

  • Op aanvraag ook verkrijgbaar: met verschillende kleuren per zijde, in grotere afmetingen en/of als ander type (dubbele deur of als grote ‘schuifwand’ bijvoorbeeld)

Deruco maakt uw vouwdeuren op maat

Bent u op zoek naar een vouwdeur voor uw specifieke wensen en behoeften? Dan zijn de Aporta vouwdeuren op maat een ideale keuze voor u. Deze vouwdeur past naadloos in elke ruimte. Bij het bestellen van uw maatwerk vouwdeur heeft u volledige vrijheid om de specificaties aan te passen aan uw individuele voorkeuren. 


Kies uit verschillende kleuren, afmetingen en afwerkingen om een vouwdeur te creëren die perfect past bij uw interieur. Of het nu gaat om een kleine opening of een grotere doorgang, onze maatwerkoplossingen zorgen ervoor dat uw vouwdeur perfect past.

Deruco is uw vouwdeuren specialist in regio Antwerpen 

Creëer een unieke en persoonlijke sfeer in uw huis met deze prachtige vouwdeuren. Ziet u graag een aantal voorbeelden? Kom gerust een kijkje nemen in onze showroom in Deurne, Antwerpen. Wij geven u graag suggesties voor vouwdeuren geschikt voor uw woning of bedrijfspand.


Wilt u uw bestaande deuren of kozijnen opmeten of wilt u zeker weten dat u de draairichting op de juiste manier bepaalt? Wij geven u graag advies. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor alle informatie over vouwdeuren. 

 

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor alle informatie over vouwdeuren.

Deruco Winkel

Welkom in onze showroom

Neem vrijblijvend contact op met onze experts in interieurinrichting. Het team van DERUCO bvba denkt een uniek concept (mee) uit en realiseert uw droominterieur snel maar met oog voor het kleinste detail...

bottom of page