top of page

gordijnen  >  Paneelgordijnen

Paneelgordijnen op maat in regio Antwerpen

Paneelgordijnen of Japanse wanden zijn strak hangende gordijnbanen.  Ze bestaan uit een meersporige rail waaraan meerdere stoffen panelen aan opgehangen worden. Hoeveel parallelle sporen? Dat hangt af van het aantal panelen. De ideale breedte per paneel is 60 tot 80 cm.


De panelen kunnen zijdelings achter elkaar geschoven worden met een metalen trekstang of via een koordbediening. Paneelgordijnen kennen we ook onder de naam Japanse panelen. Deze verwijzing naar het Oosten duidt op de oase van rust die ze brengen in uw interieur. Paneelgordijnen zijn bij uitstek geschikt voor grote raampartijen en als u van een strak en modern interieur houdt.
 

Paneelgordijnen staan erg mooi voor grote ramen of schuifpuien, maar kunnen ook heel goed functioneren als kastdeur, of op een speelse en creatieve manier één ruimte opdelen in twee. 

Paneelgordijnen combineren naar hartenlust

Een groot aantal stoffen in de collectie rolgordijnen is ook geschikt voor paneelgordijnen. De panelen kunnen zowel gemaakt worden in gordijnstof, alsook ook in rolgordijnstof. Deze laatste hangen steeds mooi strak.


Hoewel paneelgordijnen vaak dezelfde stoffen gebruiken als de klassieke vitrage, wordt door de strakke afwerking zonder plooien een moderne look gerealiseerd. Ze combineren de warmte van stof met een strakke hedendaagse vormgeving. 


Maak uw paneelgordijn uniek door voor verschillende kleuren in één paneelgordijn te kiezen of kies voor een print. De uni- en structuurstoffen combineren prachtig. U kunt ook kiezen voor een transparante of verduisterende versie.


Laat u de panelen confectioneren met baleinen? Dan kunt u ze combineren met vouwgordijnen. Nog een mogelijkheid: een uitvoering in screenstof voor een perfecte zonwering. 


Heeft u in dezelfde ruimte ook kleinere ramen? Kies dan voor die ramen een rolgordijn in dezelfde stof. Rolgordijnen zijn beschikbaar in dezelfde stoffen en kleuren als de paneelgordijnen. Zo blijft uw interieur één geheel.
 

Uw paneelgordijnen specialist in Antwerpen

Overweegt u om paneelgordijnen te kopen voor uw woning in de omgeving van Antwerpen? Doe dan een beroep op Deruco in Deurne. Denkt u dat paneelgordijnen onbetaalbaar zijn? Niet bij Deruco!


Met meer dan 30 jaar aan ervaring zijn we als geen ander bekwaam in het aanbieden van oplossingen op maat. Ontdek de mogelijkheden van paneelgordijnen in onze showroom in Deurne, Antwerpen. Contacteer ons voor meer informatie. 

Deruco Winkel

Welkom in onze showroom

Neem vrijblijvend contact op met onze experts in interieurinrichting. Het team van DERUCO bvba denkt een uniek concept (mee) uit en realiseert uw droominterieur snel maar met oog voor het kleinste detail...

bottom of page