top of page

Houten raambekleding voor een warme en luxe uitstraling

Houten raambekleding

Houten raambekleding is geliefd vanwege de warme en luxe uitstraling die het aan een ruimte geeft. Het brengt een natuurlijk element in uw interieur en creëert een gezellige sfeer. 


Ben jij op zoek naar stijlvolle, natuurlijke raamdecoratie? Dan laten wij u graag de houten jaloezieën zien. Van hoge kwaliteit en duurzaam. Dat is altijd mooi, bij elke woonstijl. 

 

De voordelen van houten raambekleding 

Houten jaloezieën bieden talloze voordelen voor huiseigenaren. Ze zijn esthetisch aantrekkelijk, veelzijdig in design en duurzaam. Door te investeren in houten jaloezieën creëert u een comfortabele en stijlvolle leefomgeving. Hier zetten we de voordelen nog even op een rijtje:  

 

Luxe uitstraling 

Naast dat onze houten jaloezieën ontzettend praktisch zijn, hebben ze ook een luxe uitstraling. Ze passen perfect in een klassiek, modern of landelijk interieur. Een ladderband geeft uw jaloezie een extra finishing touch. 

Combineer jaloezieën met andere raambekleding voor een nog luxer gevoel. Vaak worden jaloezieën gecombineerd met sfeervolle gordijnen. Zo verbergt u de harde lijnen van het kozijn en krijgt de ruimte een zachtere uitstraling. 

 

Combineert goed met zwart en wit 

Hout is een materiaal dat zich uitstekend leent voor de combinatie met zwart en wit. U kunt deze combinatie terug laten komen in verschillende meubelstukken, maar ook in uw raamdecoratie. Kies bijvoorbeeld voor echte houten jaloezieën in een natuurlijke kleur die bij uw interieur past. Dit zorgt direct voor een warme en gezellige sfeer in de ruimte. 

 

Hout geeft uw raam meer body 

De houten lamellen stralen de behaaglijke warmte afkomstig van zonlicht naar aangrenzende ruimtes. Andersom houdt de raamdecoratie een koele kamertemperatuur juist vast tijdens een zinderende zomerdag.  

Hout is een sterk materiaal en de lamellen van houten jaloezieën zijn dikker dan die van aluminium jaloezieën. Hierdoor lijkt een groot raamoppervlak minder dominant en voelt de sfeer in de ruimte gezelliger aan. 

 

Een natuurlijke lichtinval 

Een extra voordeel van houten raamdecoratie is de manier waarop het licht binnenvalt en hoe u hiermee kunt spelen. Door het gladde, maar niet reflecterende oppervlak creëert het een natuurlijke vorm van lichtinval. Dit betekent dat u geen last hebt van vervelende en onnatuurlijke reflecties en spiegelingen van de zon, maar wel kunt genieten van een prachtig lijnenspel op de muur of vloer. 

 

Duurzame, houten raambekleding 

Wilt u een verantwoorde keuze maken, dan komt u al snel op houten jaloezieën uit. Hout is een duurzaam materiaal dat lang meegaat als het goed wordt onderhouden. Houten jaloezieën zijn bestand tegen slijtage en behouden hun kwaliteit gedurende vele jaren. Raamdecoratie van hout krijgt een speciale lak, die ervoor zorgt dat het zonlicht weinig invloed heeft op de kleur van de lamellen.  

 

Een betere akoestiek 

Een fijne akoestiek is afhankelijk van de materialen die in het interieur worden toegepast. Hout dempt van nature harde geluiden, die anders zouden weerkaatsen tegen het glas. Ze verminderen geluidsoverlast van buitenaf, waardoor een rustige en vredige omgeving ontstaat. Daarom is houten raambekleding een aangename verbetering voor de akoestiek.  

 

Verschillende lamelbreedtes 

De lamellen van onze houten jaloezieën zijn superstevig. Daardoor bestelt u een houten jaloezie tot ruim 3 meter breed. Ideaal voor grote ramen. Hoe breder de lamel, hoe meer lichtinval. Dit komt ook doordat er meer ruimte zit tussen de lamellen. Heeft u een groot raam? Kies dan voor een grote lamelmaat, dan hangen er zo min mogelijk lamellen voor het raam. Dat oogt aanzienlijk rustiger. Houten raambekleding
Houten raambekleding in regio Antwerpen

 

Uw houten raambekleding specialist in regio Antwerpen 

De houten jaloezieën van Deruco zijn meer dan alleen maar verantwoord. Ze zijn ook heel sterk én elegant.  


Houten raambekleding is tegenwoordig in allerlei varianten en kleuren verkrijgbaar. Allen uniek met het gevolg dat ze in de smaak vallen bij uiteenlopende interieurstijlen. Van stoer industrieel tot klassiek landelijk, en van sfeervol Scandinavisch tot modern en minimalistisch. 

Verkrijgbaar in een gelakte of geborstelde uitvoering. Kiest u voor gelakte lamellen, dan ziet dat er heel strak uit. Bij de geborstelde lamellen ziet u nog de houtnerven wat het geheel een natuurlijke sfeer geeft. 


Als u op zoek bent naar hoogwaardige houten jaloezieën die aan al deze voordelen voldoen, bezoek dan Deruco in Deurne, Antwerpen. Hier vindt u een breed assortiment aan prachtige houten jaloezieën die perfect passen bij uw interieur en raamformaten. 

Comentários


bottom of page